Autoverz

Autoverz
Wat is uitgebreide verzekering (Volledig Casco) – Autoverz?
Casco behoort tot een groep van vrijwillige verzekering. Dit betekent dat de sluiting alleen afhangt van de eigenaar van het voertuig. Het onderwerp van de opdracht voertuigen zijn geregistreerd in Niderland in overeenstemming met de bepalingen van de wet het recht van de weg. De regels voor T & C verzekeringen ontwikkeld en goedgekeurd door de verzekeringsmaatschappij. De overeenkomst wordt gesloten voor een periode van 12 maanden of, in voorkomend geval, voor een kortere termijn. Het document bevestigt de sluiting van de verzekering is – het belangrijke van de volgende dag na het betalen van een passende premie. De vergoeding betaalt een forfaitair bedrag of in termijnen. De overeenkomst vervalt automatisch na het tijdvak van verzekering, of wanneer de volgende aflevering van niet-betaling van de premie.

Casco verzekering is een vergoeding te betalen in de volgende gevallen:

* Toen hij maken de schuld voor de schade aan de auto
* Schade Als de dader niet bekend is,
* Schade is het gevolg van botsingen met dieren,
* Voor de gevolgen van de elementen (bijvoorbeeld, overstroming, explosie, brand)
* Voor de diefstal van het voertuig.

De verzekeraar is echter niet verantwoordelijk voor de gevolgen van de vele evenementen. Als uszkodziłeś auto waardoor hij zonder documentatie (een geldig kentekenbewijs, rijbewijs) of onder invloed van alcohol, als je het gebruikt als een instrument voor criminaliteit, of verplaatst weg zonder geldige reden van het ongeval site – je kunt niet rekenen op compensatie. Laat geen registratie-kaart en sleutels in de auto, want in geval van diefstal krijgt u geen vergoeding.
Geen aangifte doen van de schade, die niet meer dan 1% van de waarde van uw voertuig. Het sluiten van een verzekering aandacht besteden aan de reikwijdte van de bescherming, en alle uitsluitingen, die Wade door de voorwaarden van verzekering.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.